Administratiepakket

Een persoonlijk administratiepakket voor een vaste, lage prijs

Als ondernemer weet u ongetwijfeld dat het bijhouden van de administratie een hoop tijd kost. Daarom hebben wij bij AKB Administraties een oplossing voor (kleine) ondernemers. Wij bieden namelijk een administratiepakket aan voor een vaste lage prijs per maand. Zo weet u zeker dat uw administratie volledig in orde is, en dat uw fiscale kansen optimaal worden benut. En dat tegen constante, lage tarieven!

Deskundig advies en een persoonlijke benadering

Het is wel zo prettig wanneer u administratie goed is geregeld. Dit geldt tevens voor de verplichte belastingaangiften. Wij kunnen u dan ook deskundig adviseren en uw zorgen volledig uit handen nemen. Zo verzorgen wij onder andere omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Daarnaast kunnen wij uw jaarrekeningen samenstellen en periodieke analyses maken van uw financiële situatie. Zo heeft u altijd een helder overzicht van uw persoonlijke situatie. Omdat u bij ons altijd een vast contactpersoon heeft, kunt u uw vragen direct stellen en rekenen op een snelle reactie. Zo hoeft u uw situatie altijd maar één keer uit te leggen! Kiest u voor ons administratiepakket, dan bespaart u dus tijd én geld.

AdministratiepakketWilt u gebruik maken van ons administratiepakket tegen een vaste prijs per maand? Neem dan contact op, dan plannen we een kennismaking in! Tijdens het gesprek blijkt vaak al dat er een grote fiscale besparing mogelijk is. Wij zorgen er met plezier voor dat u hiervan kunt profiteren. Ook wanneer u nog vragen heeft, kunt u gerust bellen. Wij staan u graag te woord.

   Contact        Financiële Diensten